Advantage Kredi Kartı Başvuru

Advantage Kredi Kartı Başvuru
Şu anda değerlendirme aşamasında olan Kredi kartı başvurusu varsa, lütfen sonuçlanmasını bekleyiniz. Bankamızda değerlendirme aşamasında kredi kartı başvurusu bulunan müşterilerimizin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
# Hsbc.com.tr web sitesi veya Bireysel Internet Bankacılığı kullanarak yapmış olduğunuz kredi kartı başvurularınızda ek kredi kartı talebinde bulunabilirsiniz.
* Bankamız müşterisi olan kişiler için ek kart talebinde bulunmak için şubelerimizi ziyaret etmeniz gerekmektedir.Bu kanaldan başvuru kabul edilememektedir.
* Başvuru sırasında T.C. vatandaşı ek kredi kartı sahibinin T.C. Kimlik No ve Vergi Kimlik No bilgileri yanınızda olmalıdır.(bkz:Tc Kimlik No Sorgulamak İçin Tıklayınız.)
# Kredi kartı başvurunuzun onaylanması durumunda asıl ve ek kredi kartları, asıl kredi kartı sahibine teslim edilecektir. Kredi kartınız kurye görevlileri tarafından kimlik tespiti yapıldıktan sonra tarafınıza teslim edilecektir. Ek kart başvurusunda bulunmuş olan müşterilerimizin, ek kart sahibinin kimlik belgesini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Teslim aşamasında Kredi Kartı Sözleşmesinin asıl kart sahibi tarafından imzalanması gerekmektedir.
# Mevcut Kredi Kartınız için Ek kart başvurularınızı 444 0 111′i arayarak HSBC Telefon Bankacılığı veya HSBC Bank şubeleri aracılığı ile yapabilirsiniz.
Başvuru İçin Tıklayınız.

0 Yorum | YAZ:

Yorum Gönder

Haberler

Son Konular | Rss Feed Kayıt

E-Sorgu Son Konular