Citi Kredi Kartı Başvurusu

Citi Kredi Kartı Başvurusu
Citi Kredi Kartı’nızı kullanırken genel olarak dikkat etmeniz gereken noktalar
# Yapmış olduğunuz harcamalar dışında kart numaranızı ve geçerlilik tarihini kimseye vermeyin.
# Kredi kartı (PIN) ve CitiPhone şifrenizi kimseye söylemeyin. Şifreleriniz size özel olduğundan CitiPhone veya ATM makinalarında yapılan işlemlerde kartınızın sizin tarafından kullanılmakta olduğunu teyit eder.
# Kredi kartı harcamalarında imzaladığınız satış belgelerini saklayın. Bu belgeleri, hesap özetinizi kontrol ettikten sonra atabilirsiniz.
# Kredi kartı numaranızı ve kartınıza ilişkin bilgileri içeren ekstre, satış slibi gibi dökümanları imha edene kadar herkesin ulaşamayacağı bir yerde saklayın.
# Kredi kartınızı başkalarının kart üzerindeki bilgileri okuyabileceği ortamlarda açıkta bırakmayın.
# Kredi kartınızı kullanması için asla başkalarına vermeyin. Bu durum ayrıca kredi kartı sözleşmesine aykırı bir husus teşkil etmektedir.
# ATM’lerden yaptığınız para çekimlerinde kimsenin size yaklaşarak yaptığınız işlemleri izlemesine izin vermeyin. İşlem yaptığınız banka şubesi yetkililerinden başka kimseden yardım almayın. Eğer işleminizi hafta sonu ya da mesai saatleri dışında gerçekleştiriyorsanız ve kartınız ATM’de sıkıştıysa etrafınızda bulunan hiç kimseye kart şifreniz vermeyin ve bu kişilerden yardım istemeden derhal kartınızı CitiPhone’u arayarak kapattırın.
# Kart şifrelerinizi belirlerken doğum tarihi, iş yerinizdeki dahili telefon numaranız gibi başkaları tarafından kolaylıkla bilinebilecek rakamlardan belirlemeyin. Eğer şu anki şifreniz böyle rakamlardan oluşuyorsa hemen CitiPhone’u arayarak şifrenizi değiştirmenizi öneririz.
# Yaptığınız harcamadan sonra kartınızı geri alıp almadığınızı kontrol edin.
# Kredi kartınızı taşıdığınız cüzdan ya da çantanızı sık sık kontrol ederek kredi kartınızın yanınızda olduğundan emin olun.
# Kartınızın kayıp oldugunu ya da çalındığını farkettiğiniz anda hiç vakit kaybetmeden öncelikle CitiPhone’u arayarak kartınızın bloke edilmesini sağlayın. Daha sonra çalıntı durumlarında polis zabtı tutturmak için karakola başvurabilirsiniz. Böylelikle kartınızı ele geçiren şahısların kullanmasını vakit kaybetmeden önleyebilirsiniz.
Citi Card Online Başvuru

0 Yorum | YAZ:

Yorum Gönder

Haberler

Son Konular | Rss Feed Kayıt

E-Sorgu Son Konular