Key ödemeleri Eylül’de Yapılacak

1.2 milyon hak sahibini ilgilendiren KEY ödemeleri nin eylüle kadar yapılacağı belirtiliyor. Yeni liste 28 Haziran’a kadar Emlak Bankası’na bildirilecek.

Key Sorgulama

Yüzbinlerce kişinin beklediği 2.key ödemeleri eylülde hak sahiblerine ödenecek.

Key ödemelerini sorgulamak için yapmanız gereken, T.C. kimlik numaranız ya da sosyal güvenlik (SGK) numaranızı girdikten sonra sorgula butona tıklayınız.

KEY’DE Resmi gelişmeler…

Güncelleştirilmiş KEY Kayıtları Görmek için TIKLAYIN

Tüm KEY Kayıtları Görmek için TIKLAYIN

2. Key Ödemeleri Listesi

Konut Edindirme Yapısı altında alınan KEY paralarının 2. ödemesi başlıyor. Key ödemesi yapan 3 kişiden 2’si alamayınca hükümet tekrar ödeme yapmaya karar verdi. 2. Key ödemesinden sadece ödeme alamayanlar yararlananbilecek. Böylelikle KEY ödemesinde madur durum kalmamış olacak.

2. Key’den Kimler Yararlanacak

İKİNCİ KEY ödemesi kapsamında hazırlanacak olan hak sahibi listesinde, birinci listede ismi yer almayan ve itiraz dilekçesi veren 1.5 milyon kişi yer alacak. İşte bu listede, önceki listede yer aldığı halde vatandaşlık numarası olmadığı için ödeme yapılmayan 1.3 milyon hak sahibinin isimlerinin de yer alması bekleniyor. Önceki listeye giremeyen 3 milyon hak sahibi de yine bu ödemeden yararlanması bekleniyor. Buna göre, ikinci KEY ödemesi için üzerinde çalışılan hak sahibi sayısı 5.8 milyona ulaşıyor…

Key Ödeme Sitesi

Key ödemeleri açıklandığı andan itibaren sitemiz vasıtasıyla sizlere bilgiler sunulacaktır.

Key ödemeleri yapılmaya başlandığında bu siteden listede adınızın olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ne kadar key parası alacagınızı görebilirsiniz. Key ödemelerinin bu kadar gecikmiş olması hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşınız;

sesimizi duyurabilmek için oluşturduğumuz bu sitesi key ödemesi alacaklar için karşılıksız hizmet vermektedir. Lütfen soylemek istediklerinizi dile getiriniz;
# Key ödemelerinin bu kadar uzun sürmesi sizce neden kaynaklanıyor ?
# Key Ödemeleri adaletli bir şekilde yapılır mı?
# Sizce bu durum bir seçim yatırımı mı?
# Hükümet herşeye rağmen bütçeyi ayarlamaya çalışarak key ödemelerini yapmak için mücadele ediyor mu?
# Key ödemelerinin bu kadar gecikmesinden dolayı mağdur oldunuz mu?

Konut Edindirme Yardimi (KEY) Nedir

Turgut Özal hükümeti döneminde çıkarılan, çalışanların ücretlerinden belli bir oranda paranın kesilmesiyle işleyen vergidir. Toplanan bu paraların konut edindirme fonuna devredilip çalışanların emekliliklerinde kolayca ev sahibi olması amaçlanmıştır. 1987 Yılında yürürlüğe girmiş, 1995 yılında ise yürürlükten kaldırılmıştır. Fonda biriken paralar tasarruf teşvik fonuna devredilmiştir.
Bu yıl itibariyle bu fonda biriken paraların geri ödenmesi kararlaştırılmıştır.

Konuyla ilgili bilgiler:
Ödemelere nasıl başlanacak?
Önce yönetmelik hazırlanacak. Kanunun uygulanmasına ilişkin yönetmelikler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Hazine Müsteşarlığının bağlı bulunduğu bakanlıklar tarafından müştereken hazırlanarak yürürlüğe konulacak. Kanun uyarınca hazırlanacak yönetmelikler yürürlüğe girinceye kadar mevcut düzenlemelerin bu Kanuna aykırı olmayan hükümlerinin uygulanmasına devam olunacak… (Madde 7)

Kanunun uygulanmasında taraflar kimlerdir?
a) Banka: Tasfiye Halinde Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketini, ifade eder.
b) EGYO: Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketini, ifade eder.
c) Hak sahibi:
ç) SSK: Sosyal Sigortalar Kurumunu, (Madde 2 – 1)

Hak sahibi kimdir?
c) Hak sahibi: Mülga 3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun uyarınca; 1/1/1987 ilâ 31/12/1995 tarihleri arasında adlarına konut edindirme yardımı yatırılan ve yardım tutarları gerekli bildirimler yapılarak Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketi hesaplarına intikal etmiş olan kişiler veya bunların kanunî mirasçıları ile 1/1/1987 ilâ 31/12/1995 tarihleri arasında adlarına düzenlenen bildirim formu, konut edindirme yardımı hesaplarını tahakkuk ettirmek ve Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketine devretmekle yükümlü kurum ve kuruluşlara verilmiş ve yardım tutarı tahsil edilmiş, ancak Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketi hesaplarına intikal ettirilmemiş olan kişiler (SSK tarafından yardım tutarları kısmen Bankaya aktarılmış olan işçi emeklileri dahil) veya bunların kanunî mirasçılarını, ifade eder. (Madde 2 – 1)

Hak sahipleri nasıl belirlenecek ve listelenecek?
Mülga 3320 sayılı Kanunun 4 üncü maddesi uyarınca konut edindirme yardımı hesaplarını tahakkuk ettirmek ve Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketine devretmekle yükümlü olup, ilgili mevzuatı uyarınca bu Kanuna ekli (1) sayılı cetveli daha önce gönderen kurumlar dışındaki tüm kurum ve kuruluşlar;
a) Konut edindirme yardımı Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketine aktarılmış olan hak sahiplerinin isimleri ve yardım tutarlarının yer aldığı listeleri,
b) Konut edindirme yardım tutarı tahsil edilmiş, ancak Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketine aktarılmamış olan hak sahiplerinin isimleri ile yardım tutarlarının yer aldığı listeleri,
Her hak sahibi için bu Kanuna ekli (1) sayılı cetvele uygun şekilde ve elektronik ortamda kayıtlı olarak 6 ay içinde Bankaya teslim eder. (Madde 3)

Hak sahiplerini belirleme ve listeleme işlemi ne kadar sürede yapılacak?
Her hak sahibi için bu Kanuna ekli (1) sayılı cetvele uygun şekilde ve elektronik ortamda kayıtlı olarak 6 ay içinde Bankaya teslim eder. Bakanlar Kurulu bu süreyi bir defaya mahsus olmak üzere 3 aya kadar uzatmaya yetkilidir. (Madde 3 )
Hak sahibi, ismi bildirememişse sorumlu kim olacak?
- Bu süre içinde hak sahiplerine ilişkin listelerin bildirilmemesi, mükerrer veya yanlış bildirilmesi halinde hak sahiplerine karşı sorumluluk ilgili kurum veya kuruluşlara aittir. (MADDE 3 )
- Kurumlar bu maddenin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen listelerdeki tutarlarla bu tutarların ilgili bankaya yatırıldığına ilişkin dekontların mutabakatını yapmak ve dekontları gerektiğinde ibraz etmek üzere muhafaza etmekle yükümlüdür. (Madde 3 )
Hak sahiplerini belirleme ve listeleme işlemleri bitince listeler nereye ne kadar süre içinde teslim edilecek?

Bu Kanunla yürürlükten kaldırılan 26/11/1999 tarihli ve 588 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince, Türkiye Emlak Bankası Anonim Şirketi tarafından başlatılan hak sahiplerinin belirlenmesi işlemleri Banka tarafından ilgili kuruluşlarca gerekli mutabakatları sağlanarak gönderilen listeler esas alınarak tamamlanır. Banka, hak sahiplerinin isim, konut edindirme yardımı ve nemalarını içeren listeleri birinci fıkrada öngörülen sürenin bitiminden itibaren 3 ay içinde EGYO‘ya bildirir. Hazine Müsteşarlığının bağlı olduğu Bakan bu süreyi bir defaya mahsus olmak üzere 2 aya kadar uzatmaya yetkilidir. (Madde 3 )

Hak sahiplerinin isim listeleri nasıl ve kimler tarafından hazırlanacak?
Banka, bu Kanun uyarınca yapılacak işlemlerin ikmali için verilen görevin gerekleri ve süresiyle sınırlı olarak personel, mal ve hizmet alımı yapabilir.(Madde 3 )

Mülga 3320 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (b) fıkrasında belirtilen yardıma müstahak işçiler ile yaşlılık ve malûllük aylığı alanlardan yardıma müstahak bulunanların isimleri ile bunlara yapılmış olan konut edindirme yardımı tutarlarının yer aldığı listelerin bilgisayar ortamında düzenlenebilmesi için konuya ilişkin bilgilerin veri hazırlama ve kontrol işlemleri, SSK personelinin gözetimi ve denetiminde hizmet alımı suretiyle yaptırılabilir. SSK tarafından bu amaçla yapılacak olan hizmet alımları, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerinden müstesna olup, hizmet alımının usûl ve esasları SSK tarafından belirlenir. Hizmet alımı dolayısıyla yapılacak giderler genel bütçeden karşılanır.(Madde 3 )

Emekli Sandığı Resmi Sitesi

Emekli Sandığı Resmi Sitesi

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Emekli Sandığı ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Emekli Sandığı Hizmet Dökümünüzü alabilir, Emekli Sandığı No Sorgulayabilir, Emekli Sandığı Aylık Bilgilerinizi görebilirsiniz. Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesine gitmek için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Resmi Sitesi, Emekli Sandığı, Emekli.gov.tr, www.emekli.gov.tr, emeklisandigi

Emekli Sandığı İlaç Katılım Payı

Emekli Sandığı İlaç Katılım Payı

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Emekli Sandığı ilaç katılım payı sorgulamasını online olarak yapabilirsiniz. İlaç Katılım Payı Sorgulama işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No ile Sağlık Karne Numarasını girmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı İlaç Katılım Payı Sorgulaması için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı İlaç Katılım Payı

Emekli Sandığı İlaç Kullanım Süresi

Emekli Sandığı İlaç Kullanım Süresi

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, ilaç kullanım süresini online olarak sorgulayabilirsiniz. İlaç Kullanım Süresi Sorgulama işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No ile Sağlık Karne Numarasını girmeniz gerekmektedir. Kullanım süresi dolmamış ilaçları görmek için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı İlaç Kullanım Süresi, Kullanım Süresi Dolmamış İlaçlar

Emekli Sandığı Sağlık kuruluşları

Emekli Sandığı Sağlık kuruluşları

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Emekli Sandığı’nın tüm illerdeki anlaşmalı sağlık kuruluşlarını sorgulayabilirsiniz. Anlaşmalı Sağlık Kuruluşları’nı görmek için, yukarıdaki linke tıklayıp, il ve aradığınız sağlık kuruluşunun niteliğini belirtmeniz yeterlidir.

Emekli Sandığı Sağlık Kuruluşları

Emekli Sandığı Maaş Bildirimi

Emekli Sandığı Maaş Bildirimi

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Emekli Sandığı yıllık-aylık maaş tutarı bildirimi başvurunuzu online olarak yapabilirsiniz. Maaş tutarı bildirimi başvuru işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No ile Sağlık Karne Numarasını girmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı yıllık/aylık maaş tutarı bildirimi başvuru işlemi için yukarıdaki linke gidiniz.

Emekli Sandığı Yıllık / Aylık Maaş Bildirimi

Emekli Sandığı Adres Değişikliği

Emekli Sandığı Adres Değişikliği

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, adres değişikliğini online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Adres değişikliği işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No ile Sağlık Karne Numarasını girmeniz gerekmektedir. Emlak Sandığı Adres Değişikliği için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Adres Değişikliği

Emekli Sandığı Banka Şube Değişikliği

Emekli Sandığı Banka Şube Değişikliği

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, “Banka Şube Değişikliği Ekranı” yoluyla Emekli Sandığı banka şube değişikliği bilgilerini online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Banka şube değişikliği işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No ile Sağlık Karne Numarasını girmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı banka şube değişikliği için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Banka Şube Değişikliği

Emekli Sandığı Aylık Maaş Tercihi

Emekli Sandığı Aylık Maaş Tercihi

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, “Aylık Maaş Tercihi Ekranı” yoluyla, Emekli Sandığı aylık maaş tercihi sorgulaması yapabilirsiniz. Aylık Maaş Tercihi Sorgulama işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No ile Sağlık Karne Numarasını girmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı aylık maaş tercihi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Aylık Maaş Tercihi

Emekli Sandığı Emekli Aylık Bilgisi Görme

Emekli Sandığı Borç Sorgulama

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, “Emekli Borç Bilgisi Ekranı” yoluyla, Emekli Sandığı borç bilginizi online olarak öğrenebilirsiniz. Emekli Borç Sorgulama işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No ile Sağlık Karne Numarasını girmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı Borç Sorgulaması için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Borç Sorgulama

Emekli Sandığı Açıktan Emeklilik

Emekli Sandığı Açıktan Emeklilik

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, online olarak açıktan emeklilik başvurusunda bulunabilirsiniz. Açıktan emeklilik müracaatı için cinsiyetinizi belirtip, emekli sicil no ile hizmet süresini girmeniz gerekmektedir.

Not: En az 15 yıl fiili hizmetinizin olması ve 61 yaşınızı doldurmuş olmanız halinde açıkta iken emeklilik başvurusunda bulunabilirsiniz. Ancak, son 7 yıllık hizmetleriniz sırasında diğer sosyal güvenlik kuruluşlarına tabi olarak geçen çalışmalarınız varsa, son 7 yıl içersinde fazla geçen hizmetlerin tabi olduğu kurum mevzuatına göre hakkınızda işlem yapılacaktır. Emekli Sandığı açıktan emeklilik başvurusu için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Açıktan Emeklilik, Emekli Sandığı Açıktan Emeklilik Başvurusu

Emekli Sandığı Askerlik Borçlanması

Emekli Sandığı Askerlik Borçlanması

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Emekli Sandığı askerlik borçlanması bilginizi online olarak öğrenebilirsiniz. Askerlik Borçlanması Sorgulaması işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No girmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı askerlik borçlanması bilgisi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Askerlik Borçlanması

Emekli Sandığı Fiili Hizmet Süresi Zammı

Emekli Sandığı Fiili Hizmet Süresi Zammı

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, “Fiili Hizmet Süresi Zammı Bilgisi Ekranı” yoluyla, Emekli Sandığı Fiili Hizmet Süresi Zammı Bilgisini online olarak öğrenebilirsiniz. Fiili Hizmet Süresi Zammı Sorgulama işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No girmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı Fiili Hizmet Süresi Zammı Bilgisi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Fiili Hizmet Süresi Zammı, Emekli Sandığı Fiili Hizmet Süresi Zammı Bilgisi

Emekli Sandığı Geçmiş Hizmet Borçlanma Bilgisi

Emekli Sandığı Geçmiş Hizmet Borçlanma Bilgisi

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, “Geçmiş Hizmet Borçlanma Bilgisi Ekranı” yoluyla, Emekli Sandığı geçmiş hizmet borçlanma bilginizi online olarak öğrenebilirsiniz. Hizmet Borçlanması Sorgulama işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No girmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı Geçmiş Hizmet Borçlanma Bilgisi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Hizmet Borçlanması, Emekli Sandığı Hizmet Borç Sorgulama

Emekli Sandığı Emekli Maaşı ve İkramiye Hesaplama

Emekli Sandığı Emekli Maaşı ve İkramiye Hesaplama

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, “Emekli Sandığı Emekli Maaşı ve İkramiye Hesaplama Ekranı” yoluyla, emekli aylığı ve ikramiyenizi online olarak öğrenebilirsiniz. Emekli Maaşı Hesaplama işlemi için, açılacak ekranda derece, kademe, ek gösterge, hizmet yıl, hizmet ay, kıdem yılı, ikramiye yılı, unvan ve makam göstergesi bilgilerini belirtmeniz gerekmektedir. Emekli Sandığı Emekli Maaşı ve İkramiye Hesabı için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Emekli Maaşı Hesaplama, Emekli Sandığı İkramiye Hesaplama, Emekli Sandığı Emekli Maaşım Ne Kadar Olacak, Emekli Aylığı Hesabı

Emekli Sandığı Evrak Takibi

Emekli Sandığı Evrak Takibi

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, online olarak Emekli Sandığı evrak takibi yapabilirsiniz. Emekli Sandığı Evrak Takibi işlemi için, açılacak ekrana Emekli Sicil No girmeniz gerekmektedir. Emlak Sandığı Evrak Takibi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Evrak Takibi

Emekli Sandığı Hizmet Hesaplama

Emekli Sandığı Hizmet Hesaplama

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, online olarak Emekli Sandığı Hizmet Hesaplaması yapabilirsiniz. Emeklilik Hizmet Hesabı için, açılacak ekranda doğum tarihinizi, cinsiyetinizi ve Emekli Sandığı’na tabi hizmetlerin başlangıç ve ayrılış tarihlerini seçiniz. Halen Emekli Sandığı’na bağlı çalışıyorsanız ayrılış tarihini seçmeyiniz. Görevden ayrılıp yeniden giriş yapılmışsa her biri için başlangıç ve ayrılış tarihlerini seçiniz. Eğer diğer sosyal güvenlik kuruluşlarında da geçen hizmetleriniz varsa alt bölümdeki tablodan girişlerini yapınız. Emekli Sandığı Hizmet Hesabı için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Hesaplama, Emekli Sandığı Hizmet Sorgulama, Emekli Sandığı Hizmet Süresi Öğrenme, Emekli Sandığı Hizmet Hesabı

Emekli Sandığı Hizmet Hesaplama

Emekli Sandığı Hizmet Hesaplama

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, online olarak Emekli Sandığı Hizmet Hesaplaması yapabilirsiniz. Emeklilik Hizmet Hesabı için, açılacak ekranda doğum tarihinizi, cinsiyetinizi ve Emekli Sandığı’na tabi hizmetlerin başlangıç ve ayrılış tarihlerini seçiniz. Halen Emekli Sandığı’na bağlı çalışıyorsanız ayrılış tarihini seçmeyiniz. Görevden ayrılıp yeniden giriş yapılmışsa her biri için başlangıç ve ayrılış tarihlerini seçiniz. Eğer diğer sosyal güvenlik kuruluşlarında da geçen hizmetleriniz varsa alt bölümdeki tablodan girişlerini yapınız. Emekli Sandığı Hizmet Hesabı için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Emeklilik Yaşı Hesaplama

Emekli Sandığı Emeklilik Yaşı Hesaplama

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesindeki “Emeklilik Yaşı Hesaplama Ekranı” yoluyla, “Emekli Sandığı’ndan ne zaman emekli olurum” sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Emekli Sandığı Emekli Yaşı Hesaplama ekranınıda doğum tarihinizi, cinsiyetinizi ve Emekli Sandığı’na tabi hizmetlerin başlangıç ve ayrılış tarihlerini seçiniz. Halen Emekli Sandığı’na tabi çalışıyorsanız ayrılış tarihini seçmeyiniz. Görevden ayrılıp yeniden giriş yapılmışsa her biri için başlangıç ve ayrılış tarihlerini seçiniz. Eğer diğer sosyal güvenlik kuruluşlarında da geçen hizmetleriniz varsa alt bölümdeki tablodan girişlerini yapınız. Emekli Sandığı Emeklilik Yaşı Hesabı için yukarıdaki linke tıklayınız.

Emekli Sandığı Emeklilik Yaşı Hesaplama, Emekli Sandığı’ndan Ne Zaman Emekli Olurum, Emekli Sandığı Emeklilik Yaşı Hesabı

Emekli Sandığı Emekli Sicil No Sorgulama

Emekli Sandığı Emekli Sicil No Sorgulama

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, “Emekli Sandığı Emekli Sicil No Sorgulama” ekranı yoluyla Emekli Sandığı Sicil No’nuzu online olarak sorgulayabilirsiniz. Emekli Sicil No Sorgulama işlemi için, açılacak ekrana ad, soyad ve doğum tarihi bilgilerinizi girmeniz yeterlidir. Emekli Sandığı Sicil No sorgulamak için yukarıdaki linke tıklayınız.

Acil Telefonlar

Emniyet, ambulans, jandarma, itfaiye, orman yangınları gibi acil numaralar 112 Tek Acil Çağrı Numarası olarak birleştiriliyor, kurulacak Acil Çağrı Merkezleri´nde teknolojinin son imkanları kullanılacak.



Yangın 110 Su Arıza 185
Polis 155 Elektrik Arıza 186
Ambulans 112 Gaz Arıza 187
Telefon Arıza 121 Cenaze 188
Zabıta 153 Data Arıza 124
Alo Trafik 154 Uyandırma Servisi 135
Jandarma 156 Telelefon Borç Sorma 163


Tedaş Borç Sorgulama

Tedaş Borç Sorgulama Online Tedaş Borç Sorgulama

Tedaş Borç Sorgulamak için Tıklayınız...

Türk Telekom Fatura Sorgulama

Türk Telekom Fatura Sorgulama, Online Türk Telekom Fatura Sorgulama,Ödenmemiş Fatura Sorgulama

Türk Telekom Fatura Sorgulamak için Tıklayınız...

Araç Vergisi MTV Ödeme

Araç Vergisi MTV Ödeme | Motorlu Taşıtlar Vergisi

Araç Vergisi MTV Ödemek için Tıklayınız...

İGDAŞ Fatura ödeme

İgdaş Borç Sorgulama


İGDAŞ Borç Sorgulama
, Fatura Sorgulama


İgdaş Borç Sorgulamak için Tıklayınız..

Maliye Borç Sorgulama

Maliye Borç Sorgulama

Maliye Borç Sorgulamak İçin Tıklayınız...

Bağkur Resmi Sitesi

Bağkur Resmi Sitesi

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Bağkur ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağkur Hizmet Dökümünüzü alabilir, Bağkur No Sorgulayabilir, Bağkur Aylık Bilgilerinizi görebilirsiniz. Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesine gitmek için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Resmi Sitesi – Bagkur.gov.tr, bagkur, bag-kur, bagkur tr, www.bagkur.gov.tr

Bağkur Sağlık İşlemleri

Bağkur Sağlık İşlemleri

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Bağkur Sağlık İşlemleri’yle ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Bağkur Sağlık İşlemleri sayfası’ndaki başlıklar şöyle: “Sağlık Yardım Koşulları, Anlaşmalı Optikçiler, Sağlık Karnesi İşlemleri, Sağlık Karnesi Verilmesi için Gerekli Belgeler, Sağlık Karnesi Yenilenmesi İçin Gerekli Belgeler, Sağlık Karnesi Vize Edilmesi için Gerekli Belgeler, Sigortalı ve Hak Sahiplerine Ait Yakınlık Kodları, Haksız Karne/Kart Kullanımında Cezai Müeyyide…” Bağkur Sağlık İşlemleri için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Sağlık İşlemleri, Bağ-Kur Sağlık İşlemleri Sorgulama, Bağkur SağlIK

Bağkur Emeklilik İşlemleri

Bağkur Emeklilik İşlemleri

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Bağkur Emeklilik İşlemleri’yle ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz. Bağkur Emeklilik İşlemleri Sayfası’ndaki başlıklar şöyle: “Yaşlılık Sigortası Yardımları, Malüllük Sigortası Yardımları, Ölüm Sigortası Yardımları, Bağlanan Aylıkların Arttırılması, Aylıkların Ödenmesine İlişkin Esaslar, Durdurulan Aylıklar, Aylıklardan Yapılan Kesintiler, Hizmetlerin Birleştirilmesi İle İlgili İşlemler, Yurtdışı Borçlanmaları İle İlgili İşlemler…” Bağkur Emeklilik İşlemleri için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Emeklilik İşlemleri, Bağ-Kur Emeklilik İşlemleri Sorgulama, Bağkur Emeklilik

Bağkur Sigortalama İşlemleri

Bağkur Sigortalama İşlemleri

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Bağkur Sigortalama İşlemleri konusundaki tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Sayfadaki başlıklar şöyle: “Kimler Bağ-Kur Sigortalısıdır, Nasıl Bağ-Kur Sigortalısı Olunur, Basamak Seçimi ve Yükseltme İşlemleri, Tarım Sigortasında Tevkifat Uygulaması, Bağkur’a İlk Defa Tescili Yapılan Sigortalıların Prim Ödemeleri, Basamaklara Göre Prim Tutarları, Sigortalılığın Sona Ermesi, Nasıl Yeniden Sigortalı Olunur, Sosyal Güvenlik Destek Primi, Yurtdışında Geçen Süreler, Türkiye ile Sosyal Güvenlik Sözlesmesi Bulunan Ülkeler…” Bağkur Sigortalama İşlemleri için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Sigortalama İşlemleri, Bağ-Kur Sigortalama İşlemleri Sorgulama, Bağkur Sigortası

Bağkur’dan Ne Zaman Emekli Olurum

Bağkur’dan Ne Zaman Emekli Olurum

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesindeki, “Bağkur’dan Ne Zaman Emekli Olurum” sayfası yoluyla “Bağkur’dan ne zaman emekli olurum” sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Bağkur’dan ne zaman emekli olabileceğinizi öğrenmek için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur’dan Ne Zaman Emekli Olurum

Bağkur Yeşilkart Sorgulama

Bağkur Yeşilkart Sorgulama

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesindeki, “Bağkur Sigortalı ve Hak Sahibi Bilgisi” ekranı yoluyla Bağkur Yeşilkart sorgulaması yapabilirsiniz. Bağkur Yeşilkart için, açılacak ekrana, ad, soyad, baba adı, doğum yılı, il ve TC Kimlik No bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Bağkur Yeşilkart Sorgulaması için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Yeşilkart, Bağ-Kur Yeşilkart Sorgulama, Bağkur Yeşilkart Bilgileri Görme

Bağkur Prim Tutarları

Bağkur Prim Tutarları

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Bağkur Basamaklara Göre Prim Tutarları’nı görebilirsiniz. Sayfada, Bağkur Prim Tutarları, “1479 Zorunlu Sigortalılığa Göre Prim Tutarları” ve “2926 Tarım Sigortalılığına Göre Prim Tutarları” başlıkları altında iki ayrı “pdf” dosyası olarak sunuluyor. Bağkur Prim Tutarları için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Prim Tutarları, Bağ-Kur Prim Tutarları Sorgulama, Bağkur Prim Tutarları Görme

Bağkur Emekli Maaş Bilgisi

Bağkur Emekli Maaş Bilgisi

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesindeki, “Bağkur Emekli Maaş Bilgisi” ekranı yoluyla Bağkur Sigortalı Emekli Maaş Bilgisi sorgulayabilirsiniz. Bağkur Emekli Maaş Bilgisi için, açılacak ekrana, TC Kimlik No ile Bağkur No girmeniz yeterli. Bağkur Emekli Maaş Bilgisi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Emekli Maaş Bilgisi, Bağ-Kur Emekli Maaş Bilgisi Sorgulama, Bağkur Emekli Aylığı Bilgisi Görme

Bağkur Basamak Listesi

Bağkur Basamak Listesi

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesindeki, “Bağkur Basamak Listesi” ekranı yoluyla Bağkur Sigortalı Basamak Listesi sorgulayabilirsiniz. Bağkur Basamak Listesi için, açılacak ekrana, Bağkur No girmeniz yeterli. Bağkur Basamak Listesi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Basamak Listesi, Bağ-Kur Basamak Listesi Sorgulama, Bağkur Basamak Listesi Görme

Bağkur Ödeme Listesi

Bağkur Ödeme Listesi

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesindeki, “Bağkur Ödeme Listesi” ekranı yoluyla Bağkur Ödeme Listesi’ni görebilirsiniz. Bağkur Ödeme Listesi için açılacak ekrana Bağkur numaranızı girmeniz gerekiyor. Bağkur Ödeme Listesi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Ödeme Listesi, Bağ-Kur Ödeme Sorgulama

Bağkur Hizmet Listesi

Bağkur Hizmet Listesi

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesindeki, “Bağkur Hizmet Listesi” ekranı yoluyla Bağkur Sigortalı Hizmet Listesi sorgulayabilirsiniz. Bağkur Hizmet Listesi için, açılacak ekrana, Bağkur No girmeniz yeterli. Bağkur Hizmet Listesi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Hizmet Listesi, Bağ-Kur Hizmet Listesi Sorgulama, Bağkur Hizmet Listesi Görme

Bağkur Sigortalılık Bilgileri

Bağkur Sigortalılık Bilgileri

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesindeki “Bağkur Sigortalı Bilgi Sistemi” sayfasındaki online işlemler; Sigortalı Borç Durumu, Sigortalı Ödeme Listesi, Sigortalı basamak listesi, Emekli Aylık Bilgisi, Sigortalı Adına Göre Arama, Sigortalı ve Hak Sahibi Bilgisi Öğrenme başlıkları altında sunuluyor. Bağkur Sigortalı Bilgi Sistemi sayfasına gitmek için yukarıdaki linke tıklayınız

Bağkur Sigortalılık Bilgileri

SSK Emeklilik Kayıt Sorgulama

SSK Emeklilik Kayıt Sorgulama

SSK’nın resmi sitesindeki “SSK Emeklilik Kayıt Sorgulama” ekranı yoluyla SSK Kayıt Sorgulaması yapabilirsiniz. Açılacak ekrana TC kimlik No’nuzu girerek emeklilik kayıt durumunuzu görebilirsiniz. SSK Emeklilik Kayıt Sorgulaması için yukarıdaki linke tıklayınız.

SSK Resmi Sitesi

SSK’nın resmi sitesine yukarıdaki link yoluyla ulaşabilirsiniz. SSK’nın resmi sitesinde, SSK ve emeklilik ile ilgili tüm bilgilerin yanı sıra, SSK’nın online işlemlerinin tamamını da bulabilirsiniz. SSK’nın resmi sitesine gitmek için yukarıdaki linke tıklayınız.

SSK Resmi Sitesi

SSK’dan Ne Zaman Emekli Olabilirim

SSK’dan Ne zaman Emekli Olabilirim

SSK’nın resmi sitesindeki “SSK’dan Ne Zaman Emekli Olabilirim” ekranı yoluyla emeklilik yaşınızı hesaplayabilirsiniz. SSK’dan ne zaman emekli olacağınızı öğrenmek için için açılacak ekrana, cinsiyet, doğum tarihi, maluliyet, erken yaşlanma, SSK prim ödeme gün sayısı, diğer sandıklara ait gün sayısı , askerlik gün sayısı, fiili gün sayısı, yurtdışı gün sayısı gibi bilgiler girmeniz gerekmektedir. “SSK’dan ne zaman emekli olabilirim” sorunuza yanıt bulmak için yukarıdaki sayfayı ziyaret ediniz.

SSK Emekli Maaşım Bağlandı mı

SSK Emekli Maaşım Bağlandı mı

SSK’nın resmi sitesindeki “SSK Emekli Aylık Bilgileri Ekranı” yoluyla, emekli maaşınızın bağlanıp bağlanmadığını öğrenebilirsiniz. SSK aylık bilgilerini görebilmeniz için ekrandaki ilgili alana SSK Sicil No’yu girip, Tahsis Talep Tarihi’ni belirlemeniz gerekiyor. “SSK emekli maaşım bağlandı mı” sorunuza yanıt bulmak için yukarıdaki linke tıklayınız.

SSK Emekli Maaşım Ne Kadar Olacak

SSK Emekli Maaşım Ne Kadar Olacak

SSK’nın resmi sitesindeki “SSK Emekli Maaşı Hesaplama” ekranı yoluyla “SSK emekli maaşım ne kadar olacak” sorusuna cevap bulabilirsiniz. SSK Emekli Maaşı Hesaplama ekranına, tahsis numarası ya da SSC Sicil numaranızı girmeniz yeterli olacaktır. SSK emekli maaşını öğrenmek için yukarıdaki linke tıklayınız.

SSK Gecikme Zammı Hesaplama

SSK Gecikme Zammı Hesaplama

SSK’nın resmi sitesindeki “SSK Gecikme Zammı Hesaplama Ekranı” yoluyla, borç durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Ekranda tarihi seçerek, borç dönemlerine göre borç tutarı ve gecikme zammını görebilirsiniz. SSK gecikme zammı hesaplama için yukarıdaki linke tıklayınız.

SSK İşveren Borç Durumu Sorgulama

SSK İşveren Borç Durumu Sorgulama

SSK’nın resmi sitesindeki “SSK E-Borcu Yoktur Belgesi Kontrol Uygulaması Ekranı” yoluyla, işverenler borç durumunu sorgulayabilmektedir. İşyveren borç durumu sorgulaması için yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak ekrandaki arama formuna barkod numarası girilmesi gerekmektedir.

SSK Yurtdışındaki Türk İşçileri

SSK Yurtdışındaki Türk İşçileri

SSK’nın resmi sitesindeki “Yurtdışındaki Türk İşçileri” sayfasında, Yurtdışı Borçlanma ve Tahsis İşlemleri Daire Başkanlığı’nın duyuruları, sigortalıların ulaşabilecekleri telefon numaraları, borçlanma dilekçe örnekleri, Almanya aylık bağlama koşulları broşürü, yaşlılık aylığından yararlanma şartları gibi bilgiler yer alıyor. SSK’nın Yurtdışındaki Türk İşçileri konulu sayfasına gitmek için yukarıdaki linke tıklayınız.

SSK İşveren Kontrol Numarası

SSK İşveren Kontrol Numarası

SSK’nın resmi sitesinde, işveren sicil numarası için kontrol numarası sorgulaması yapabilirsiniz. SSK işveren kontrol numarası sorgulamak için yukarıdaki sayfaya gidiniz.

SSK E-Bildirge Sistemi

SSK E-Bildirge Sistemi

SSK E-Bildirge, işverenlerin, çalıştırdıkları işçilerine ait sigorta prim belgelerini internet üzerinden vermeleri ve bildirimlerine ait tahakkuk bedellerini de otomatik ödeme ve internet bankacılığı yoluyla ödeyebilmeleri için oluşturulan elektronik bir portaldır. SSK’nın e-Bildirge sayfasına giderek, bu konudaki tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Yukarıdaki linke tıklayarak SSK E-Bildirge giriş sayfasına ulaşabilirsiniz.

SSK İşgöremezlik Ödeme Sistemi

SSK İşgöremezlik Ödeme Sistemi

SSK’nın resmi sitesindeki İşgöremezlik Ödeme Sistemi için, SSK Sağlık Ödemeleri Sistemi sayfasına gidip, kullanıcı ve parolanızı yazarak giriş yapmanız gerekmektedir. SSK İşgöremezlik Ödeme Sistemi için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Borç Sorgulama

Bağkur Borç Sorgulama

Bağkur Borç Sorgulamak İçin Tıklayınız...

Süperonline Adsl Kota Sorgulama


Süperonline Adsl Kota Sorgulama


Süperonline Adsl Kota Sorgulamak İçin Tıklayınız...

Biri Adsl Kota Sorgulama


Biri Adsl Kota Sorgulama



Biri Adsl Kota Sorgulamak İçin Tıklayınız...

Smile Adsl Kota Sorgulama


Smile Adsl Kota Sorgulama




Smile Adsl Kota Sorgulamak İçin Tıklayınız...

TTnet Adsl Kota Sorgulama

SSK İşveren Borç Durumu Sorgulama

SSK İşveren Borç Durumu Sorgulama

SSK’nın resmi sitesindeki “SSK E-Borcu Yoktur Belgesi Kontrol Uygulaması Ekranı” yoluyla, işverenler borç durumunu sorgulayabilmektedir. İşyveren borç durumu sorgulaması için yukarıdaki linke tıklayıp, açılacak ekrandaki arama formuna barkod numarası girilmesi gerekmektedir.

Bağkur No Sorgulama

Bağkur No Sorgulama

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, online olarak Bağkur No sorgulayabilirsiniz. Bağkur No sorgulamak için, açılacak ekrana TC Kimlik Numarası, Ad, Soyad ve Doğum Yılı bilgilerini girmek gerekmektedir. Bağkur No sorgulaması için yukarıdaki linke tıklayınız.

Bağkur Hizmet Dökümü Sorgulama

Bağkur Hizmet Dökümü Sorgulama

Bağkur Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, online olarak Bağkur Hizmet Dökümü alma imkanınız bulunuyor. Bağkur Hizmet Dökümü için, açılacak ekrana Bağkur numaranızı girmeniz yeterli. Bağkur Hizmet Dökümü’nü görmek için yukarıdaki linke tıklayınız

AVEA Bilinmeyen Numaralar Sorgulama

AVEA BİLİNMEYEN NUMARALAR SORGULAMA SERVİSİ

Avea’nın bilinmeyen numaraları sorgulama servisi nasıl kullanılır?

11855′i arayarak:
11855 numarasını arayarak numaraya ya da isme göre arama yapabilir, kişisel kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

11855′e SMS göndererek:
İsme göre arama yaparken aralarında birer boşluk bırakarak ISIM SOYADI, eğer şehir biliniyorsa yine aralarında birer boşluk bırakarak ISIM SOYADI SEHIR bilgilerini, numaraya göre arama yaparken öğrenmek istediğiniz 10 haneli telefon numarasını ( Örn: 5551234567) yazarak 11855′e SMS olarak gönderebilirsiniz.

KAYIT yazıp 11855′e SMS gönderdiğinizde rehbere numaranızı kaydedebilir, IPTAL yazıp gönderdiğinizde ise rehberden numaranızı çıkarabilirsiniz.

*100# ile:
*100# tuşlaması yaparak ulaştığınız *100# menüsünde İşlemler’in içinden Bilinmeyen Numaralar Servisi’ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

BenimMenüm ile:
64 KB SIM kartınızın içinde yer alan BenimMenüm’den Bilinmeyen Numaralar Servisi’ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Web üzerinden:
www.avea.com.tr sayfasında İşlemler menüsünden Bilinmeyen Numaralar Servisi’ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

AveaWAP üzerinden:
wap.avea.com.tr sayfasında İşlemler/BiDünya Servis İşlemleri/Anında İşlem menüsünden Bilinmeyen Numaralar Servisi’ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

ÖNEMLİ: Aradığınız isim/soyad veya AVEA numara bilgisinin size ulaşması için, ilgili abonenin “Bilinmeyen Numaralar Rehberi”ne kayıt yaptırmış olması gereklidir.

Vodafone [Telsim] Bilinmeyen Numaralar Sorgulama

VODAFONE BİLİNMEYEN NUMARALAR SERVİSİ

Vodafone, Turkcell, Avea ve Türk Telekom numaralarından 11842′yi arayarak, 24 saat boyunca dilediğiniz Vodafone abonesinin cep telefonu numarasına ya da sizi arayan bir abonenin ad-soyad-şehir bilgilerine ulaşabilirsiniz. Daha önce serviste olan (542) 7042 000 nolu numaramız ilgili yönetmelik gereği kapatılmıştır.

Diğer GSM bilinmeyen numaraları için cep telefonunuzdan direk 11832 numarasını arayarak Turkcell Bilinmeyen Numaralar servisine, 11855 numarasını arayarak Avea Bilinmeyen Numaralar servisine ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom bilinmeyen numaralar servine ulaşmak için cep telefonuzdan 11811 numarasını arayabilirsiniz.

Vodafone aboneleri Bilinmeyen Numaralar Servisine, My Vodafone kullanıcı adı ve şifrelerini girerek ya da 7070′e kısa mesaj göndererek ulaşabilirler.

Bunun için abone;
- mesajına KIM yazar
- bir karakter boşluk bırakır ya da * tuşlar
- 10 haneli Vodafone gsm numarasını yazar
- 7070′e gönderir.

Sorgulanan abone bilgilerinin verilmesini kabul etmişse, talep yapan aboneye ilgili numaranın hangi isimle kayıtlı olduğu bilgisi kısa mesajla gönderilir.

Telekomünikasyon Kurumu 20.12.2006 tarih ve 2006/DK-08/775 sayılı kararı gereğince, Bilinmeyen numaralar danışma hizmetine 31.03.2007 tarihinden itibaren sadece “11842″ numarasından ulaşım sağlanacaktır.

Bilinmeyen Numaralar Danışma Hizmeti vermek üzere Telekomünikasyon Kurumu tarafından yetkilendirilecek olan yeni firmaların beş haneli numaraları, bu numaralar hizmete girdiğinde ayrıca duyurulacaktır.

BİLİNMEYEN NUMARALAR SORGULAMA için Ücretlendirme Tarifesi

11842, 11832, 11855 için:
Faturalı hat aboneleri: Dakikası 0,56 TL’dir. (KDV dahil, ÖİV hariçtir.)
ön ödemeli hat aboneleri: Dakika ücreti 9 saniyede 1 kontör’dür

11811 için:
Faturalı hat aboneleri: Dakikası 0,646782 TL’dir. (KDV dahil, ÖİV hariçtir.)
ön ödemeli hat aboneleri: Dakika ücreti 11,5 saniyede 1 kontör’dür.

Bilinmeyen Numaralar Servisini 7070′den SMS’le sorgulamak:
Faturalı hatlar için 2 standart SMS,
Kontörlü hatlar için 4 kontör,
Hesabını Bilen Tarife için 0,50 TL(KDV ve ÖİV dahil)’dir.

TURKCELL Bilinmeyen Numaralar Sorgulama

TURKCELL BİLİNMEYEN NUMARALAR SERVİSİ

Turkcell Bilinmeyen Numaralar servisi ile tanımadığımız numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu servisi faturalı veya ön ödemeli hatlı tüm Turkcell aboneleri kullanabilir.

Bilinmeyen No servisini kullanmak için KIM yazdıktan sonra boşluk bırakın, kime ait olduğunu merak ettiğiniz numarayı yazın, 2222 ‘ye kısa mesaj gönderin.

Turkcell Faturalı hat ve Hazır Kart kullanıcıları için, Bilinmeyen No kısa mesaj, WAP, kiosk, Digiturk, Online İşlem Merkezi aracılığıyla sorgulanmasının servis ücreti 2 SMS/4 Kontör; cep telefonundan 11832′ye yapılan aramaların ücreti ise dakika başına 4 SMS/8 Kontör olarak ücretlendirilir.

Bilinmeyen Numaralar servisini faturalı veya ön ödemeli hatlı tüm Turkcell aboneleri kullanabilir.

Bilinmeyen No servisini kullanmak için KIM yazdıktan sonra boşluk bırakın, kime ait olduğunu merak ettiğiniz numarayı yazın, 2222 ’ye kısa mesaj gönderin.

Örnek: KIM 5XXXXXXXXX.

Tanımadığınız numaranın kime ait olduğunu gösteren mesaj en kısa zaman içinde 3532′den gelir.

Ayrıca günün her saatinde cep telefonunuzdan ve Türk Telekom hatlı telefonlardan 11832 ‘yi arayarak, telefonunu öğrenmek istediğiniz abonenin ismi, adresi ve şehrini belirterek numarasına ulaşılabilir, telefon numarası vererek o numaranın kime ait olduğu öğrenebilirsiniz.

Bir aramada en fazla 5 adet isimden numara sorgulama yapabilirsiniz.

Online İşlem Merkezi ’nde Bilgi Sorgulama menüsünden Bilinmeyen No’yu seçerek telefonunu öğrenmek istediğiniz abonenin ismi, adresi ve şehrini belirterek numarasına ulaşılabilir, telefon numarası vererek o numaranın kime ait olduğu öğrenebilirsiniz. Bilinmeyen No sorgulamasını wap.turkcell-im.com.tr ’deki WAP İşlem Merkezi’nden ve Digiturk Kanal 532’den de yapabilirsiniz.

Sahte Banknot (Para) Sorgulama

SAHTE PARA, BANKNOT SORGULAMA

Elinizdeki bir banknotun yani kağıt paranın gerçek mi? yoksa sahte mi? olduğunu internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Bunun için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün sahte paralar ile ilgili sayfasına gitmeniz ve ilgili paranın cinsini ve üzerinde bulunan banknot seri numarasını girmeniz yeterlidir.

01/01/2001 tarihinden bugüne kadar incelenmek üzere gönderilen ve sahte oldukları tespit edilen banknotlar kayıt altına alınmıştır. Kalpazanların bazı durumlarda ürettikleri sahte banknotlara aynı seri numarasını bastıkları bilindiğinden aşağıdaki e-Sorgulama.com bağlantısını kullanarak siz de elinizdeki banknotun bu sahte banknotlardan olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

Önemli Uyarı: Elinizdeki banknotun veritabanımızdaki sahte banknotların seri numaralarıyla uyum göstermemesi hakiki olduğu anlamına gelmez. Henüz laboratuvarımıza intikal etmemiş yada tamamen farklı bir seri numarasını taşıyan sahte banknotların da olduğunu unutmayınız.

Sahte Para (Banknot) Sorgulama Nasıl Yapılır?
Elinizdeki banknotun türünü açılır menüden seçtikten sonra seri numarasını arada hiç boşluk bırakmadan yada başka bir işaret (-, / v.b.) kullanmadan kutucuğa yazarak “ARA” düğmesine basmanız yeterlidir.

Sahte Para, Sahte Banknot Sorgulama Sayfası

Araç Ceza Sorgulama

ARAÇ CEZA SORGULAMASI

Aracınızın Ceza Alıp Almadığını sorgulamak için bu sorgulamayı kullanabilirsiniz. Ceza miktarını sorguladıktan sonra yine internet üzerinden kredi kartı ile ödeme imkanına da sahipsiniz. Vereceğimiz bağlantı adresini kullanarak gireceğiniz sayfada MTV Sorgulama linkine tıklamanız ve çıkacak olan panelde sizden istenen bilgileri girmeniz gerekmektedir.

Sizden Araç Ceza Sorgulaması yaparken istenecek olan bilgiler; Plaka No, Özel Plaka olup olmadığı, Vergi Kimlik Numarası, TC. Kimlik Numarası ve Tescil Tarihidir. Tescil Tarihinizi bilmiyorsanız, Araç Sorgulama adlı sayfadan bu bilgiyi öğrenebilirsiniz. Tüm dataları girdikten sonra Tamam tuşuna basarak sorgulama işleminizi gerçekleştirebilir ve Aracınızın (arabanızın veya otomobilinizin) ceza miktarı (puanı), motorlu taşıt vergi cezası hakkında malumat alabilirsiniz.

Yine önceden de dediğimiz gibi kredi kartı ile ceza puanınızı internet üzerinden ödeyebilirsiniz. Fakat yalnızca anlaşmalı bankalardan ödeme yapabileceğinizi unutmayınız. Bu anlaşmalı bankalar ve geçerli kredi kartları şöyledir:

Anlaşmalı Bankalar değişim gösterebilmektedir. O açıdan aşağıdaki esas bağlantıdan bankalara bakmanızı öneririz.

ANLAŞMALI BANKALAR / KARTLAR

Anlaşmalı Banka Geçerli Kartlar İlave Geçerli Kartlar
AKBANK Axess, Fish, Wings ve Citi Axess kredi kartları (Wings Business ve Bizcard hariç)
GARANTİ BANKASI Tüm Garanti VISA ve MasterCard, DenizBank BONUS, ING BONUS, Şekerbank BONUS
HALKBANK Tüm Halkbank VISA ve MasterCard
İŞ BANKASI Tüm İş Bankası VISA ve MasterCard, ING MAXIMUM, Ziraat MAXIMUM
YAPI KREDİ Tüm Yapı Kredi VISA ve Mastercard, Fortis Worldcard
HSBC Tüm HSBC VISA ve MasterCard
FİNANSBANK Tüm FİNANSBANK VISA ve MasterCard
BANK ASYA Tüm BANK ASYA VISA ve MasterCard
TEB Tüm TEB Bonus, VISA ve MasterCard
VAKIFBANK Tüm Vakıfbank, VISA ve MasterCard

Anlaşmalı Bankalar / Kartlar Dışında Ödeme Kabul Edilmemektedir.

Sorgulama ve kredi kartı ile ödeme hizmeti, vergi dairelerinde kayıtlı tüm araçlar için verilmektedir. İçinde bulunulan yıla ait Motorlu Taşıtlar Vergisi taksitlerinden vadesi geçenler de bankalardan ödenebilmektedir. Kredi Kartı ile ise geçmiş yıllar da dahil bu sayfadan sorguladığınız tüm borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Ceza bilgilerinizi sorguladığınızda ödemek istediğiniz Trafik Cezasını görmüyorsanız, Beyanlı Trafik Cezası Ödeme seçeneğinden istenilen bilgileri girerek ödeme yapabilirsiniz. Lütfen PLAKA NUMARANIZI bitişik giriniz.

Daha fazla bilgi için AÇIKLAMALAR bölümüne bakınız. Plaka Harf Grubu Rehberi için tıklayınız.
Sorularınız için lütfen mtvvd@gelirler.gov.tr adresine e-posta ile başvurunuz.

Danıştay Dava Dosyası Sorgulama

DANIŞTAY DAVA, MAHKEME SORGULAMA SİSTEMİ

Dava Sorgulama Sistemi, mahkemelerde görülen davaların sorgulanması amacıyla kurulmuş bir sorgulama sistemidir. İnternet üzerinden dava dosyasını takip edebileceğiniz gibi, dosyanın ne durumda olduğunu ve sorgulanmak istenen dosyanın dava sonucu bilgileri hakkında ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.

Sorgulama yapılırken ekranda görülen ‘evrak türü’ 3 ana başlık altında gruplandırılmıştır.

1. Normal : Bu başlık altında ilk derece mahkemesi olarak Danıştay’da görülen davalar, ilk derece mahkemelerinden (idare ve vergi mahkemeleri) temyizen incelenmek üzere gelen evraklar, dosyalar ve ilk derece mahkemelerinin ısrar kararlarının temyizen incelenmesi için gönderilen evrak ve dosyalar yer almaktadır.

2. Temyiz: Bu başlık altında ilk derece mahkemesi olarak Danıştay Dava Dairelerinde görülen dosyalara ilişkin İdari ve Vergi Dava Daireleri Kurullarına yapılan temyiz başvuruları yer almaktadır.

3. İtiraz: Bu başlık altında ilk derece mahkemesi olarak Danıştay Dava Dairelerinde görülen dosyalara ilişkin yürütmenin durdurulması istemi hakkında İdari ve Vergi Dava Daireleri Kurullarına yapılan itiraz başvuruları yer almaktadır.

Dava dosyası sorgulama işleminizi 4 bilgiye göre yapabilirsiniz:

1. Genel Evrak Numarasından Sorgulama

2. Esas Numarasından Arama Bulma

3. Geldiği Yer Esas Numarasından Arama Bulma

4. Geldiği Yer Karar Numarasından Arama Sorgulama

Bu sorgulamalara göre mahkemelerdeki dava dosyası evraklarınızı internet üzerinden takip edebilir ve dava sonucunuzu görebilirsiniz.

Ehliyet Sorgulama

Ehliyet Kayıt, Ehliyet Kayıp, Ehliyet Sınavı,

Ehliyet İptal, Ehliyet Ceza Puanı Sorgulama

Ehliyetiniz (Sürücü Belgesi) ile ilgili her türlü sorgulamayı bulabileceğiniz bir sayfadasınız. Öncelikle ehliyetinizle ilgili sürücü belgesi ceza puanı sorgulamasının nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiyi verelim.

Bunun için size vereceğimiz sayfaya girmeniz gerekmektedir. Bu sayfaya girdikten sonra sürücü belgesi ile ilgili işlemlere geçmeden önce güvenlik kodu resminde bulunan harf ve sayıları güvenlik kodu kutucuğuna girmelisiniz. Daha sonra Ehliyet Belgesi Numaranızı yine güvenlik kodu kutucuğunun altındaki yere yazmalısınız. En aşağıdaki kısımda da ehliyetinizi aldığınız ili girmeniz gerekmektedir. Ehliyeti aldığınız ili de girerek ehliyetinize ait ceza puanı sorgulamasını yaptırmış olacaksınız.

Bu sorgulama aynı zamanda girdiğiniz ehliyet (Sürücü Belgesi) bilgilerine göre bir ehliyetin olup olmadığını da kontrol etmek için kullanılabileceği için aynı zamanda ehliyet kayıt ve ehliyet sınıfı bilgilerini de size verecektir. Bu anlattığımız ehliyet sorgulama işlemini gerçekleştirmek için tıklayınız:

EHLİYET CEZA PUANI, EHLİYET KAYIT BİLGİSİ SORGULAMA

Daha sonra ehliyet iptal sorgulaması yapmak için ise, yukarıda ehliyet kayıt ve ehliyet ceza bilgileri sorgulama için verdiğimiz işlemlerin aynısını bu sayfada da yapmanız gerekmektedir. Böylece ehliyetinizin iptal olup olmadığını da öğrenmiş olacaksınız.

EHLİYET İPTAL SORGULAMA

Henüz ehliyet almadınız ve ehliyet almak üzere iseniz, ehliyet sınavlarınızın sonucunu sorgulayabilirsiniz. Ehliyet sınavı sonuçları için ise aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI

Ehliyetinizi kayıp ettiyseniz veya ehliyetiniz yıprandığı için kullanılamaz hale geldiyse ve yenisini çıkartmak istiyorsanız, aşağıda neler yapmanız gerektiğine bakmalısınız.

2918 Sayılı Trafik Kanununa bağlı yönetmeliğin 83.maddesinde; “Zayi edilen ve yıpranmış olan sürücü belgeleri, sahibinin beyanı esas alınarak bir dilekçe ile müracaatı üzerine, yenisi verilerek değiştirilir” denilmektedir.

Ehliyet Kayıp Halinden, Sürücü Belgesi Çıkarmak İçin İstenilen Belgeler:

1- Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne hitaben dilekçe.

2- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi (2Adet)

3- 2 Adet vesikalık fotoğraf.

4- Sürücü Belgesi ücreti.

Ehliyetin Yıpranma veya Kimlik Değişikliğinden Dolayı Sürücü Belgesi Değişimi.

1-Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne hitaben yazılmış dilekçe,

2-Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve aslı,

3-Kimlik değişikliği var ise değişikliği belirtir belge, (Evlenme cüzdanı veya boşanma ilanı fotokopisi)

4-2 Adet fotoğraf,

5-Eski sürücü belgesi

Daha detaylı Bilgi İçin http://www.trafik.gov.tr/ adresinden öğrenebilirsiniz.

Yabancı Kimlik No Doğrulama

Yabancı Kimlik No Sorgulama

Tc Kimlik No Sorgulama

Tc Kimik No Sorgulama



Tc Kimlik No Sorgulama İçin Tıklayınız

Haberler

Son Konular | Rss Feed Kayıt

E-Sorgu Son Konular