Sahte Banknot (Para) Sorgulama

SAHTE PARA, BANKNOT SORGULAMA

Elinizdeki bir banknotun yani kağıt paranın gerçek mi? yoksa sahte mi? olduğunu internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Bunun için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün sahte paralar ile ilgili sayfasına gitmeniz ve ilgili paranın cinsini ve üzerinde bulunan banknot seri numarasını girmeniz yeterlidir.

01/01/2001 tarihinden bugüne kadar incelenmek üzere gönderilen ve sahte oldukları tespit edilen banknotlar kayıt altına alınmıştır. Kalpazanların bazı durumlarda ürettikleri sahte banknotlara aynı seri numarasını bastıkları bilindiğinden aşağıdaki e-Sorgulama.com bağlantısını kullanarak siz de elinizdeki banknotun bu sahte banknotlardan olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

Önemli Uyarı: Elinizdeki banknotun veritabanımızdaki sahte banknotların seri numaralarıyla uyum göstermemesi hakiki olduğu anlamına gelmez. Henüz laboratuvarımıza intikal etmemiş yada tamamen farklı bir seri numarasını taşıyan sahte banknotların da olduğunu unutmayınız.

Sahte Para (Banknot) Sorgulama Nasıl Yapılır?
Elinizdeki banknotun türünü açılır menüden seçtikten sonra seri numarasını arada hiç boşluk bırakmadan yada başka bir işaret (-, / v.b.) kullanmadan kutucuğa yazarak “ARA” düğmesine basmanız yeterlidir.

Sahte Para, Sahte Banknot Sorgulama Sayfası

0 Yorum | YAZ:

Yorum Gönder

Haberler

Son Konular | Rss Feed Kayıt

E-Sorgu Son Konular